30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Keşan’da da törenlerle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.00’da başlayan törene, Keşan Kaymakam Vekili Mustafa Karslıoğlu, Keşan 4’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral HalilTamerGedik ve Keşan Belediye Başkanı MehmetÖzcan, Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Muhammed Ali Akkuş, daire amirleri, askeri erkan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Daha sonra Atatürk Anıtı’na, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı söylendi.
Keşan Kaymakam Vekili Mustafa Karslıoğlu, daha sonra beraberinde Keşan 4’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı HalilTamerGedik ve Keşan Belediye Başkanı MehmetÖzcan ile makamında tebrikleri kabul etti.
Kutlama töreni ise saat 11.00’de, Cumhuriyet Meydanı’nda, Kaymakam Vekili Karslıoğlu, Tugay Komutanı Gedik ve Başkan Özcan tarafından tören birlikleri denetleyerek, halkın bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunulması ve Keşan Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, Kurmay Yüzbaşı Mustafa İnanç tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Program, askeri birlik ve araçların tören geçişi ile son buldu.
Ayrıca törende vatandaşlar, Keşan halkının bayrama katılımının az olması nedeniyle tepki gösterdi.
www.kesanhalkinsesi.com
HABERİN BİLGİSİ
Bu haber
31 Ağustos 2015, 12:48 pm tarihinde
GÜNCEL, son dakika kategorisinde yayınlandı.